Τρεις διαφορετικές ομιλίες / σεμινάρια !

Mon Jul 2018
Τρεις διαφορετικές ομιλίες / σεμινάρια !
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΗΜΕΡΕΣ δηλαδή μέχρι 21 Ιουλίου, είναι αφιερωμένες σε ομιλίες/σεμινάρια διάρκειας 60 λεπτών, που κάνω σε εταιρίες με πωλητές, υποκαταστήματα ασφαλιστικών εταιριών και δίκτυα MLM με τρία διαφορετικά θέματα που μπορείτε να επιλέξετε:
Θέμα 1 : "8 Δεξιότητες που αυξάνουν τις πωλήσεις!" - Ένα εξαιρετικά διαφωτιστικό και μοναδικής σπουδαιότητας σεμινάριο στο οποίο παρουσιάζονται 8 συγκεκριμένες δεξιότητες που αν εφαρμόσετε θα καταφέρετε τα αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας! (Απευθύνεται σε πωλητές και ασφαλιστές).
Θέμα 2 : "Ζεις ή Υπάρχεις;" - Τα σημαντικότερα μηνύματα του νέου μου βιβλίου σε σεμιναριακή μορφή, με πλήρη ανάλυση, ανάπτυξη και παραδείγματα. Για περισσότερη παρακίνηση, ψυχική ενδυνάμωση και πνευματική τόνωση. (Απευθύνεται σε όλους).
Θέμα 3 : "Έξυπνες Τεχνικές Δικτυακού Μάρκετινγκ - Clever MLM Strategies" - Ένα σημαντικό σεμινάριο που βοηθά και εμπνέει κάθε δικτυωτή και leader αυξήσει την ποιότητα και την ποσότητα των υποψηφίων συνεργατών του. (Απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με το δικτυακό μάρκετινγκ).
Η ομιλία/σεμινάριο είναι χωρίς χρέωση, υπό την προϋπόθεση ότι αγοράζονται από 10 έως 15 τουλάχιστον αντίτυπα του καινούργιου μου βιβλίου (ανάλογα τον αριθμό των συμμετεχόντων και κατόπιν συνεννόησης μεταξύ μας) στην ειδική τιμή των €20 αντί της κανονικής τιμής που είναι €30 έκαστο.
Το "Ζεις ή Υπάρχεις;" είναι ένα χορταστικό βιβλίο 400 σελίδων που διαβάζοντας το εσείς και οι συνεργάτες σας, θα πάρετε πολλές απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν ενώ παράλληλα, θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για επιτυγχάνετε τους στόχους σας και να ζείτε τη ζωή σας περισσότερο δυναμικά, μαχητικά και ελπιδοφόρα.
Πιστεύω ότι θα είναι μια ξεχωριστή καλή "παρέα" για το Καλοκαίρι σας!
Το βιβλίο χωρίζεται σε 7 Ενότητες που κάθε μια προσφέρει χρήσιμες ιδέες και συμβουλές για ξεχωριστούς τομείς όπως είναι: Τα εμπόδια, τα όνειρα, η δουλειά, η ζωή, το μυαλό, οι άνθρωποι και τα συναισθήματα.
Κάθε του σελίδα και μια πηγή έμπνευσης, δύναμης και παρακίνησης για να ατενίζετε το μέλλον όσο δύσκολο κι αν είναι το παρόν σας, με περισσή αισιοδοξία, ψυχική δύναμη και πνευματική διαύγεια.
Αν θέλετε να προγραμματίσουμε το σεμινάριο στα γραφεία σας, μέσα στο μήνα Ιούνιο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2512988 για να συνεννοηθούμε.