Ζεις ή Υπάρχεις;

Fri Jun 2018
Ζεις ή Υπάρχεις;

Ζεις ή Υπάρχεις;   - ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ένα βιβλίο 400 σελίδων που δίνει πολλές απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο σε συνδυασμό με ιδέες για περισσότερη  δύναμη και έμπνευση για μια ζωή σας περισσότερο αισιόδοξη, μαχητική και ελπιδοφόρα.
Ο Άκης Αγγελάκης μέσα από την εμπειρία και τις πολύ-επίπεδες γνώσεις και σπουδές του στο μάνατζμεντ, την ψυχολογία και το μάρκετινγκ προσφέρει ένα πλούτο χρήσιμων και πρακτικών συμβουλών, ιδιαίτερα ωφέλιμες σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που προσπαθεί να βρει τις «περπατησιές» του σε μια χώρα με βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση.
Το βιβλίο χωρίζεται σε 7 Ενότητες που κάθε μια προσφέρει χρήσιμες ιδέες και συμβουλές για ξεχωριστούς τομείς όπως είναι : Τα εμπόδια, τα όνειρα, η δουλειά, η ζωή, το μυαλό, οι άνθρωποι και τα συναισθήματα. Κάθε του σελίδα και μια πηγή έμπνευσης, δύναμης και παρακίνησης για να ατενίζετε το μέλλον όσο δύσκολο κι αν είναι το παρόν σας, με περισσή αισιοδοξία, ψυχική δύναμη και πνευματική διαύγεια
Κάθε του σελίδα και μια πηγή έμπνευσης, δύναμης και παρακίνησης για να ατενίζετε το μέλλον όσο δύσκολο κι αν είναι το παρόν σας, με περισσή αισιοδοξία, ψυχική δύναμη και πνευματική διαύγεια
Το βιβλίο μπορούμε να σας το στείλουμε και με κούριερ και δική σας χρέωση ή μπορείτε να το παραλαμβάνετε από τα γραφεία μας κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Ειδικές εκπτώσεις θα γίνονται για μεγαλύτερες παραγγελίες.
Κεντρική διάθεση στα γραφεία μας και στο τηλέφωνο 210-2512988.
Τιμή €30