Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ

Mon Jan 2018
Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ
Είναι να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα.
 
Προσωπικό, επαγγελματικό, οικογενειακό, σχεσιακό όραμα.
 
Να έχεις δηλαδή, ένα ξεκάθαρο προορισμό που χρειάζεται να φτάσεις.
 
Να έχεις σχεδιάσει τα βήματα, τους στόχους, κάθε σημείο της διαδρομής από εκεί που είσαι τώρα μέχρι εκεί που θέλεις να βρεθείς.
 
Κλέψε από έναν άνθρωπο το όραμα του και θα έχεις ένα νεκρό άνθρωπο.
 
Κλέψε από ένα λαό το όραμά του και θα έχεις ένα λαό δούλων.
 
Το αντίδοτο σε κάθε κρίση και συμφορά είναι να έχεις ένα ξεκάθαρο, συγκεκριμένο και διαυγές όραμα. Να έχεις κάτι που να περιμένει την ολοκλήρωσή του.  Να έχεις μια αγαπημένη εκκρεμότητα, ένα στόχο, που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί.
 
Γιατί μόνο τότε δίνεις ιερότητα στον αγώνα σου.
 
Και όταν ο αγώνας που δίνεις έχει ιερότητα, τότε η απόγνωση εξαφανίζεται.
 
Όπως έχει και ο Δρ Βίκτωρ Φρανκλ «απόγνωση είναι πόνος χωρίς νόημα».
 
Από τη στιγμή που ο πόνος και η ταλαιπωρία σου αποκτήσουν νόημα και σκοπό, τότε ο πόνος φεύγει, χάνεται, εξαφανίζεται.
 
Η δύναμη να αντέχεις κρύβεται πίσω από το όραμά σου και τους στόχους σου. Καμιά κρίση, κανένα εμπόδιο, καμιά ταλαιπωρία δεν μπορεί να σε σταματήσει όσο εσύ συνδέεσαι καθημερινά μαζί τους. Όσο περισσότερο συντονίζεσαι μαζί τους, τόση λιγότερη επιρροή τα κάθε λογής εμπόδια έχουν επάνω σου!
 
Είναι σαν την ιστορία με τους δυο εργάτες που κουβαλούσαν πέτρες κατακαλόκαιρο. Ο ένας έβριζε, γκρίνιαζε, μουρμούριζε και παραπονιόταν. Ο άλλος σιγοτραγουδούσε. Ένας περαστικός ρώτησε τον πρώτο γιατί δυσανασχετούσε και η απάντηση που πήρε ήταν «Μα δεν βλέπετε κύριε ότι μέσα στον καύσωνα κουβαλάμε πέτρες;»  Όταν ρώτησε το δεύτερο γιατί ήταν χαρούμενος, η απάντηση που πήρε ήταν τελείως διαφορετική «Μα με τις πέτρες αυτές χτίζουμε εκκλησία!»
 
Φίλες και φίλοι, δημιουργήστε τον προορισμό σας, φτιάξτε το όνειρό σας μετατρέποντας το σε όραμα ζωής.  Δείτε το, οραματιστείτε το, βιώστε το με τα μάτια της φαντασίας σας και καθημερινά κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν όλο και πιο κοντά στην υλοποίησή του.  Καθημερινά.
 
Μην αφήνετε ούτε ένα λεπτό να περνάει από τη ζωή σας χωρίς να βιώνετε τη δύναμη της ιερότητας του σκοπού σας σε ότι κι  αν κάνετε.
 
Γιατί διαφορετικά, κουβαλάτε πέτρες.
 
Μην κουβαλάτε πέτρες και αρχίσετε να φτιάχνετε τη δική σας «εκκλησία»!
 
Για εσάς, για τους αγαπημένους σας, για το πεπρωμένο σας!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ/ΜΕΘΟΔΟΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΑΥΤΟ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΖΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ.
Δηλώστε τις συμμετοχές σας στο 210-2512988 - Διαβάστε περισσότερα εδώ