Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ

Thu Jun 2017
Η  ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ
Όπως έχω πει και γράψει πολλές φορές, το να έχει κάποιος ένα ξεκάθαρο όραμα, να ξέρει γιατί θέλει να το υλοποιήσει και να ακολουθεί μια πορεία προς την κατεύθυνση του, είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ σε κάθε μορφής πόνο, ταλαιπωρία και βάσανα.
 
Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι κάθε λογής δυνάστες και δεσμοφύλακες!
 
Ξέρουν ότι αν κάνεις έναν άνθρωπο να μη μπορεί να ονειρευτεί, τον κάνεις ότι θέλεις.
 
Ξέρουν επίσης, ότι αν κάνεις ένα λαό να μην έχει όραμα, τον υποδουλώνεις!
 
Εγώ διδάσκω τρόπους και ανοίγω δρόμους για να έχετε εσείς το δικό σας όραμα.  Γιατί όπως είπε και ο ψυχίατρος Βίκτωρ Φρανκλ που έζησε τρία χρόνια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί «Όλα μπορείς να τα αφαιρέσεις από έναν άνθρωπο εκτός από την ελευθερία του να επιλέγει τη συμπεριφορά του μέσα σε μια αποτρόπαιη κατάσταση».
 
Γιατί ένα ξεκάθαρο όραμα είναι ένας προορισμός που εμπνέει, παρακινεί και δυναμώνει αυτόν που στοχεύει στην κατεύθυνση των ονείρων και όχι των φόβων του.
 
Ένα δυνατό όραμα αποτελείται από τρία συσταστικά.
 
1.Φαντασία. Που είναι η ικανότητα να μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας στο μέλλον στην κατάσταση που επιδιώκουμε.
 
  1. Έμπνευση. Να μπορούμε να επιτρέπουμε στις πνευματικές μας φωνές, εκείνες της ψυχής και της καρδιάς να μιλήσουν μέσα μας το ίδιο δυνατά όπως ο νους και το σώμα μας.
 
  1. Ανεξαρτησία. Να μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους περιορισμούς του χτες ή στα όρια που οι άλλοι προσπαθούν να μας επιβάλουν.
 
Γιατί σημασία δεν έχει μόνο τι περιμένουμε εμείς από τη ζωή, αλλά και τι η ίδια η ζωή προσδοκά και περιμένει από εμάς!
 
Φίλες και φίλοι,
 
Να έχετε ένα Καλό Μήνα και σας περιμένω να δηλώσετε τις συμμετοχές σας στο σεμινάριο / Μέθοδος που σας βοηθά να χτίσετε το δικό σας προσωπικό Όραμα και να ζείτε μια ζωή χωρίς φόβο, άγχος και αγωνία, πετυχαίνοντας τους στόχους σας «Δημιουργώντας ένα Καινούργιο Εαυτό»  που γίνεται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.  Ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki, ώρες 17:00 – 21:30.  Τηλεφωνήστε στο 210-2512988 για τις κρατήσεις σας.  Για να διαβάσετε περισσότερα για την επιστημονική αυτή Μέθοδο, δείτε εδώ