OTAN H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ

Mon May 2017
OTAN H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ
Θεωρώ τον Brian Tracy έναν από τους ανθρώπους που σε ένα μεγάλο βαθμό μου έχουν διαμορφώσει τον τρόπο που σκέφτομαι και λειτουργώ.
 
Ένας άνθρωπος πολυδιάστατος που χρόνια τώρα ταξιδεύει σε κάθε άκρη της γης, σχεδόν καθημερινά, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις ιδέες του.
 
Ο καρκίνος τον χτύπησε πριν μερικά χρόνια.  Και που νομίζετε;   Στο λαιμό!
 
Και όμως, ο άνθρωπος αυτός στάθηκε όρθιος, προγραμμάτισε τον εαυτό του, τις ενέργειες του, τις θεραπείες του και συνέχισε να δουλεύει ακατάπαυστα ακόμα και όταν έκανε τις χημειοθεραπείες του!
 
Κατάφερε και έγινε τελείως καλά και σήμερα εξακολουθεί να ταξιδεύει και να μοιράζεται γενναιόδωρα και απλόχερα τις γνώσεις του.
 
Στο σεμινάριο που θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου, θα τον παρακολουθήσουμε σε ένα βίντεο διάρκειας 45 λεπτών, με Ελληνικούς υποτίτλους να μας περιγράφει κάθε του βήμα στο δραματικό αλλά και ηρωικό αυτό ταξίδι.  Από την ασθένεια και τον πόνο στην ίαση και το θρίαμβο!
 
Θα αναλύσουμε κάθε του κίνηση, κάθε του ενέργεια και κάθε του σκέψη και πράξη σε ολόκληρη τη διαδρομή αυτή ώστε να αποκομίσουμε πολύτιμες ιδέες και πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να τις μοιραστούμε με φίλους και αγαπημένους που δίνουν τις δικές τους μάχες όχι μόνο σε επίπεδα υγείας αλλά σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής.
 
Επίσης, θα καταγράψουμε μια σειρά συμβουλών και βημάτων που χρειάζονται να πάρουμε και να εφαρμόσουμε ώστε να μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι όταν ένα απρόβλεπτο κακό, μια απώλεια ή μια συμφορά μας χτυπήσουν την πόρτα.
 
Θα μάθουμε πώς να βρίσκουμε το κουράγιο, την ψυχραιμία και τη δύναμη να σχεδιάσουμε και να επιβιώνουμε σε δύσκολες καταστάσεις.
 
Θα δούμε με ποιες ενέργειες μπορούμε να διατηρήσουμε τη φλόγα της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της μαχητικότητας μέσα μας όταν όλα δείχνουν χαμένα.
 
Θα αναλύσουμε πως η πίστη, ο προγραμματισμός, η αυτό-πειθαρχία και η δύναμη της προσδοκίας μπορούν να μας βοηθήσουν και να συνεισφέρουν σημαντική στην επιτυχία, τη θεραπεία και την επίτευξη των στόχων μας.
 
Θα είναι μια ξεχωριστή, μια μοναδική βραδιά γεμάτη Ζωή και Ελπίδα!
 
Μια βραδιά που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει πραγματικά να μπορεί και να βγαίνει νικητής μέσα από τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες κάθε μορφής που η ζωή μπορεί να φέρει στην προσωπική ή την επαγγελματική του διαδρομή.
 
Τηλεφωνήστε στο 210-2512988 για να κάνετε τις κρατήσεις σας.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ