ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Fri May 2017
ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ήταν το θέμα του σεμιναρίου στο Γραφείο Ζωής του παλιού και καλού μου φίλου και απόφοιτου των σεμιναρίων Κώστα Λιαρομμάτη στην Εθνική Ασφαλιστική.
Ανέπτυξα την ψυχολογία του φόβου στις πωλήσεις, τρόπους και τεχνικές αντιμετώπισης του στην πράξη μέσα από συγκεκριμένες καθημερινές ενέργειες και διαδικασίες που δυναμώνουν τον ασφαλιστικό σύμβουλο να προχωράει και να προοδεύει χωρίς ο φόβος της απόρριψης να αποτελεί φρένο στην εξέλιξη του.
Μιλήσαμε για τα διαφορετικά "πρόσωπα" που έχει ο φόβος και πως κάποιες φορές, μας παρασύρει στο να νομίζουμε ότι αυτό που μας αγκιλώνει δεν είναι φόβος.
Η φόρμουλα διαχείρισης του φόβου είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια κάθε επαγγελματία των πωλήσεων και όχι μόνο. Βοηθά σε δραστική μείωση και σταδιακή κυριαρχία επί του φόβου που νιώθουμε κάποιες φορές πριν κάνουμε μια συγκεκριμένη ενέργεια ή προσπάθεια.
Εξαιρετικό το επίπεδο των επαγγελματιών και μάλιστα, συνάντησα παλιούς και αγαπητούς φίλους και μαθητές μου που είχα χρόνια να δω. Τα χρόνια περνούν, οι καιροί προχωρούν κι εμείς, όλοι εμείς, αλλάζουμε.
Κατά κοινή ομολογία η δουλειά που κάναμε μαζί ήταν ένα θετικό βήμα σε μια αλλαγή προς το πολύ καλύτερο!
Εγώ σας ευχαριστώ για την όμορφη εμπειρία και σας εύχομαι να ζείτε και να δημιουργείτε τα Καλύτερα στη ζωή και στη δουλειά σας!