Τι σημαίνει "παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά;"

Sat Oct 2016

Σημαίνει ότι...

... ξέρω τη σπουδαιότητα να μπορώ να διαχειρίζομαι σωστά και αποτελεσματικά το χρόνο μου. Γιατί ο χρόνος ΔΕΝ είναι χρήμα. Είναι η ίδια η ζωή!

... ξέρω τι σημαίνει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που είναι μαχητές, είναι νικητές, είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν και όχι να υποταχθούν στην απελπισία, την ηττοπάθεια, τη γκρίνια και τις δικαιολογίες!

... μαθαίνω μέσα από τα λάθη, τις αποτυχίες και τα προβλήματα μου. Αντιλαμβάνομαι πως κάθε πρόβλημα, όσο κι αν πονάει, κρύβει μέσα του τη σοφία που χρειάζομαι για να αναπτυχθώ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος!

... ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, δεν θεωρώ μόνιμο το προσωρινό. Κι έτσι, δεν του επιτρέπω να κυριαρχεί στη ζωή μου, στο μυαλό μου και στην ψυχή μου. Αλλά πάνω απόλα, ξέρω ότι όλα είναι προσωρινά!

... έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι ποτέ ξανά δεν πρόκειται να ξανα-εμφανιστώ σ΄ αυτή τη γη με αυτή τη μορφή, με αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν, με αυτές τις συνθήκες που με περιστοιχίζουν και, όποιες κι αν είναι αυτές, είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός, που βιώνω όλα αυτά που βιώνω, γιατί το ταξίδι είναι σύντομο, παροδικό και δεν θα έχω άλλη ευκαιρία να το ξαναζήσω!

post_ti_shmainei