SALES TIP : Η ΣΩΣΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ!

Sat Oct 2016
Αντί να καταναλώνεις χρόνο, ενέργεια και καύσιμα για άσκοπα δρομολόγια και ραντεβού σε υποβολή προτάσεων, προσφορών και συζητήσεις με τους λάθος υποψήφιους πελάτες που ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσουν από σένα, καλύτερα να βρεις το θάρρος και τις αντοχές, για να ξεκαθαρίζεις το δυνητικό σου πελατολόγιο!
Η πιστοποίηση είναι μια «σκληρή», αλλά προσοδοφόρος διαδικασία.
Πιστοποίηση σημαίνει ότι δεν εκχωρείς το χρόνο και τη ζωή σου σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν πρόκειται να καταλήξουν κάπου.
Πιστοποίηση σημαίνει ότι είσαι ξεκάθαρος σχετικά με τις αξίες, τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής και πωλήσεων που ακολουθείς, ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου.
Πιστοποίηση σημαίνει ότι έχεις σαν πρώτη προτεραιότητά σου την εξεύρεση και προσέγγιση εκείνων των υποψήφιων πελατών που θα αγοράσουν από εσένα και δεν θα σε «στραγγίσουν» και καταπονήσουν χωρίς αποτέλεσμα.
Τέλος, πιστοποίηση σημαίνει ότι έχεις κουράγιο και αντοχή.
Κουράγιο στο να μη νομίσεις πως, επειδή εσύ απορρίπτεις τους λάθος υποψήφιους πελάτες, δεν θα βρεις ποτέ τους σωστούς υποψήφιους πελάτες και…
Αντοχή στο να μη φοβηθείς, όταν τα σύννεφα της αμφιβολίας σχετικά με το αν η παραπάνω επιλογή είναι σωστή. Τότε που η μειωμένη κινητικότητα σου σε κάνει να νομίζεις στην αρχή, ότι θα ξεμείνεις από πελάτες.
Η Αρχή της πιστοποίησης υπαγορεύει ότι ένα μεγάλο μέρος της πώλησης έχει πραγματοποιηθεί, πριν γίνει το ραντεβού για την παρουσίαση!
«Αν είναι να χάσω, ας χάσω όσο νωρίτερα γίνεται». - από το βιβλίο μου «Μικρά μυστικά για μεγάλες πωλήσεις».
(Από το βιβλιο μου "Οδηγός Επιβίωσης για επαγγελματίες και πωλητές σε περίοδο κρίσης". τηλ. παραγγελιών 210-2512988 )
post_qualify