Η ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ;

Sat Oct 2016
Η ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ;
Τα "μυστικά" για επιτυχημένη και όχι απλή επιβίωση σε μια κρίση σαν κι αυτή που ζούμε είναι να μπορείς να διαχειρίζεσαι κάθε αντιξοότητα, κάθε δυσκολία και κάθε εμπόδιο, μέσα από συγκεκριμένη στάση, φιλοσοφία, βήματα και στρατηγική.
Να μην αφήνεις τίποτε στην τύχη.
Έστω κι αν όλα δείχνουν εχθρικά και απρόβλεπτα. Έστω κι όταν όλα δείχνουν ότι είναι χαμένα.
Τύχη και επιβίωση στα δύσκολα δεν πάνε μαζί!
Υπάρχουν τρόποι που μαθαίνονται και μέθοδοι που εφαρμόζονται ώστε να βοηθηθείς και να έχεις το λιγότερο δυνατό πόνο, τις ελάχιστες απώλειες και να ανακάμψεις γρήγορα και δημιουργικά μέσα από κάθε ταλαιπωρία και απρόβλεπτη δυσκολία.
Κάποιοι ίσως βγουν οφελημένοι, κάποιοι άλλοι ίσως παραμείνουν στάσιμοι, πολλοί θα χάσουν και θα έχουν πόνο και τεράστιες απώλειες.
Ειδικά οι μετριότητες. Μέτριοι άνθρωποι, μέτριες συμπεριφορές, μέτριες δεξιότητες, μέτρια μαχητικότητα. Οι μετριότητες είναι πάντα αναλώσιμες στις κρίσεις. Είναι εκείνες που πέφτουν πρώτες.
Γι αυτό, φίλες και φίλοι, μην περνάτε στο στρατόπεδο της μετριότητας.
Το πρώτο βήμα σε κάθε αντίσταση είναι η απόφαση. Το δεύτερο η στρατηγική σκέψη που στοχεύει κάπου.
Στην ομιλία / σεμινάριο μου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στις 6 το απόγευμα, στα πλαίσια του Money Show 2015 θα μιλήσω για όλα αυτά και θα παρουσιάσουν 12 άξονες επιβίωσης μέσα στην κρίση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και σας περιμένω!
Δείτε εδώ περισσότερα
post_strength