LIFE & BUSINESS COACHING TIP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ;

Fri Sep 2016
Οι μεγάλες εταιρίες στην ιστοσελίδα τους έχουν χώρο και επεξηγούν ποια είναι η αποστολή τους. Εκεί μπορεί κάποιος να διαβάσει ποιες είναι οι αξίες που υπηρετούν και ποια είναι η κοινωνική προσφορά και "ιερότητα" που διέπει τον τρόπο λειτουργίας τους.
Το ίδιο ακριβώς και ακόμα περισσότερο χρειάζεται κι εσύ να κάνεις σαν γονιός, σαν σύζυγος, σαν επαγγελματίας, σαν άνθρωπος. Ποια είναι η ιερότητα που υπηρετείς μέσα από την ύπαρξή σου στο σύντομο ταξίδι επάνω σ΄ αυτό τον πλανήτη;
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έλεγαν πως όταν ένας άνθρωπος πέθαινε του γινόντουσαν δυο ερωτήσεις καθοριστικής σημασίας: Η πρώτη ήταν αν αγάπησε πραγματικά και η δεύτερη, αν αγαπήθηκε πραγματικά.
Ποια είναι η δική σου "ιερότητα" ζωής που υπηρετείς μέσα από την αγάπη σου και την προσφορά για τους άλλους, για τον εαυτό σου, για τους πελάτες ή συνεργάτες σου;
Ανακαλύπτοντας αυτή την "ιερότητα", θα αντιληφθείς πως όλα όσα κάνεις και όλα όσα είσαι, είναι πολύ μεγαλύτερα, σπουδαιότερα και λαμπρότερα απόσο μέχρι χτες νόμιζες.
Κι αυτό, θα σου δώσει έμπνευση, φώτιση, παρακίνηση και μεγαλοπρέπεια να συνεχίσεις να δημιουργείς, να αντέχεις και να προχωράς μπροστά με τη ζωή σου.
Μια ζωή που αξίζει να ζεις γιατί έχεις ιερό στόχο και σκοπό να φτάσεις και να υλοποιήσεις!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Μη χάσετε τις εκδηλώσεις / σεμινάρια / προβολές εκπαιδευτικών ταινιών τις Κυριακές του Νοέμβρη.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
Brian Tracy Έτσι νίκησα τον καρκίνο!
http://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=226
Συζήτηση με το Θεό
http://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=227
Τα μυστικά της Γλώσσας του Σώματος
http://akis-angelakis.com/component/seminars/?view=seminar&id=22