ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ «ΕΡΠΕΙΣ ΖΩΣΤΗΡΕΣ»

Sun Aug 2017
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ «ΕΡΠΕΙΣ ΖΩΣΤΗΡΕΣ»
Ο έρπις ζωστήρας είναι μια πολύ επώδυνη – οπόσο ακούω – ασθένεια που πολλές φορές εμφανίζεται ξαφνικά.  Απρόσκλητη, από το πουθενά. Όπως κάθε ασχήμια που προσπαθεί να βρει χώρο και να κατακτήσει τη ζωή σου.
 
Όσο περνούν τα χρόνια, δυστυχώς, ανακαλύπτω ότι υπάρχει και μια τέτοια κατηγορία τοξικών, μοχθηρών και θυμωμένων ανθρώπων με τις ίδιες ιδιότητες.
 
Να παρεισδύουν απροειδοποίητα, αναιδέστατα στη ζωή σου και να θέλουν να συμμετέχουν βροντερά.
 
Είναι εκείνοι οι αναιδείς, χαμηλού νοητικού επιπέδου άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους οκνηροί και αποτυχημένοι με ότι κάνουν στη ζωή τους – εξ ου και ο θυμός που τους κατατρώγει – οι οποίοι θέλουν να απλώσουν, να σπείρουν τη δική τους συναισθηματική και ψυχική σκουριά όπου μπορούν και σε όσο περισσότερους άλλους ανθρώπους γίνεται!
 
Έχουν τόσο πολύ θυμό με τον ίδιο τους τον εαυτό που τους έχει προκαλέσει μιας μορφής τύφλωση.  Δεν μπορούν να δουν τι συμβαίνει μέσα τους και νομίζουν ότι όλα τα στραβά του κόσμου βρίσκονται έξω από αυτούς.  Σε οτιδήποτε αναπνέει, κινείται και δημιουργεί.
 
Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή  για όσους από εσάς έχετε πέσει θύματα τέτοιων περιστατικών.
 
Αυτοί οι άνθρωποι, οι ζωντανοί «έρπεις ζωστήρες» δεν είναι παρά πειρατές.  Θέλουν να σου κλέψουν ότι θετικό, δημιουργικό και σημαντικό έχεις μέσα σου!
 
Γιατί κλέβοντάς σου το και κάνοντάς σε σαν και αυτούς, δικαιολογούν στον εαυτό τους τα αίτια της δικής τους αποτυχίας!   «Βλέπεις δεν είμαι μόνο εγώ έτσι! Και ο τάδε είναι!  Άρα το φταίξιμο δεν είναι δικό μου!»
 
Η καλύτερη επίθεση και άμυνα προς αυτούς είναι να ΜΗΝ ασχοληθείς μαζί τους αν τους φοβάσαι.
 
 
Αν όμως, δεν τους φοβάσαι,  τους αποστομώνεις δυναμικά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά και τους αφήνεις να περάσουν την υπόλοιπη μίζερη ζωή τους μέσα στη λάσπη της ανωνυμίας και της θλίψης από την οποία προέρχονται.
 
Κι αυτό είναι το καλύτερο «εμβόλιο» και δώρο συνάμα, που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου στην περίπτωση που τέτοιου τύπου μιάσματα αποπειραθούν να εισβάλουν στη ζωή σου.