Τα "αόρατα νήματα" που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε μπροστά με τη ζωή

Fri Nov 2016
Άκης Αγγελάκης Business and Life Training
Είναι όλες εκείνες οι βαθιά θαμμένες στο υποσυνείδητο δυνάμεις, εμπειρίες, εικόνες, αναμνήσεις, γεγονότα που έχουν ερμηνευτεί με λάθος τρόπο και αποτελούν τις λεγόμενες «περιοριστικές» μας πεποιθήσεις.
Αυτές μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αλλά η «αόρατη» δύναμη που εξασκούν στον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί στην καθημερινότητά του είναι καταλυτική!
Πίσω από τις περιοριστικές πεποιθήσεις του ανθρώπου κρύβονται τα περισσότερα προβλήματα, αποτυχίες και βάσανα που βιώνει.
Και το δράμα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τις υπηρετούν χωρίς να το γνωρίζουν!
Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου ΠΡΕΠΕΙ να νικήσεις όλα εκείνα που σε κρατούν πίσω.
Όλα αυτά που σε εμποδίζουν να τολμήσεις και να κάνεις το παραπάνω βήμα. Εκείνο το βήμα που χρειάζεται να κάνεις ανάμεσα σ’ εσένα και το μέλλον που λαχταράς. Άσχετα με το τι συμβαίνει ή τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα μας.
Πολλοί άνθρωποι βασανίζονται και αναρωτιούνται γιατί η ζωή είναι τόσο σκληρή μαζί τους.
Και όμως, το αντίθετο.
Το πρόβλημα τους κρύβεται μέσα τους και ούτε αυτοί δεν το γνωρίζουν.
Έχει να κάνει με τις βαθιά κρυμμένες περιοριστικές τους πεποιθήσεις που εκτελούν χρέη «καπετάνιου» και κατευθύνουν τη ροή της ζωής τους.
Συμμετέχοντας στο σεμινάριο «Νίκησε τις Περιοριστικές σου Πεποιθήσεις» θα καταφέρεις να τις αναγνωρίσεις και να απαλλαγείς από αυτές, ενώ παράλληλα, βάζεις τα θεμέλια για τη ζωή που ονειρεύεσαι και επιτέλους, κατανοήσεις γιατί όλα αυτά τα χρόνια δυσκολευόσουν τόσο πολύ!
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100% ή επιστροφή χρημάτων.
 
Για να κάνετε τις κρατήσεις σας τηλεφωνήστε μας στο 210-2512988