ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΕΙΑΣ)

Fri Nov 2016
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΕΙΑΣ)
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) ξεκινά εκπαιδευτική συνεργασία με τον έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτή, σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα 30 βιβλίων κ. Άκη Αγγελάκη.
Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών μέσα από τη διεξαγωγή δύο εξειδικευμένων σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι το Life Selling Skills Certificate (L.S.S.C.), διάρκειας 20 ωρών, που απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Οι τρεις ενότητες του προγράμματος καλύπτουν το πλήρες φάσμα των δραστηριοτήτων από την οργανωμένη παρουσίαση της πώλησης, τρόπους και στρατηγικές εξεύρεσης και προσέγγισης πελατών και μέθοδο τηλεφωνικής επικοινωνίας για το κλείσιμο του ραντεβού με τον πελάτη. Το L.S.S.C. είναι ένα πρόγραμμα αποδεδειγμένης επιτυχίας και αποτελεσματικότητας, μιας και έχει διδαχθεί και ακόμα χρησιμοποιείται από κορυφαία υποκαταστήματα και γραφεία των ασφαλιστικών εταιριών ΕΘΝΙΚΗ, INTERAMERICAN, N-N και AXA.
Το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ένα νέο και ξεχωριστό σεμινάριο με τίτλο Βασικές Αρχές Ψυχολογίας στο μάνατζμεντ και την παρακίνηση ασφαλιστικών συμβούλων, διάρκειας 20 ωρών. Απευθύνεται σε Unit, Assistant & Agency Managers Υποκαταστημάτων ασφαλιστικών εταιριών, καθώς και Περιφερειακούς Διευθυντές και Επιθεωρητές Πωλήσεων. Είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διδάσκει τους συμμετέχοντες βασικές αρχές ψυχολογίας, εφαρμοσμένες με βιωματικούς τρόπους στην παρακίνηση και ενθάρρυνση των συνεργατών τους.
Τα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν από το ΕΙΑΣ τον Οκτώβριο το πρώτο και τον Νοέμβριο το δεύτερο.
---------------------------------
Στη φωτογραφία ο κ. Άκης Αγγελάκης (αριστερά) με τον Γενικό Διευθυντή του ΕΙΑΣ Δρ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου.