ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Fri Nov 2016
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Στη ζωή μας κάνουμε αυτά που υπαγορεύουν οι βαθύτερες προθέσεις μας.

Οι βαθύτερες προθέσεις κάθε ανθρώπου είναι γεννήματα των πεποιθήσεων που έχει.   Άσχετα αν πολλές φορές, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τις έχουν.

Και όχι μόνον δεν γνωρίζουν ότι τις έχουν αλλά παράλληλα, αποφεύγουν να κάνουν οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τις βαθύτερες πεποιθήσεις και πιστεύω τους.

Με άλλα λόγια, οι περιοριστικές πεποιθήσεις που βρίσκονται στον πυρήνα της ύπαρξης μας, προκαθορίζουν τον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας, το πώς αντιδρούμε σε προκλήσεις, εμπόδια και προβλήματα και πως διαχειριζόμαστε τυχόν νίκες ή επιτυχίες μας.

Σε τελική ανάλυση, ο άνθρωπος είναι έρμαιο ενός παρελθόντος που μέσα του κρύβει το «πηδάλιο» επάνω στο οποίο βασίζεται για να ζήσει τη ζωή του.

Μόνο που το «πηδάλιο» αυτό είναι τις περισσότερες φορές αόρατο στα χέρια εκείνου που το κρατεί και προσπαθεί να το χειριστεί.

Κι έτσι, πολλοί καλοί άνθρωποι δεν ξέρουν γιατί δυσκολεύονται να επιτύχουν πράγματα στη ζωή τους ή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κάποιες φορές λειτουργούν αυτό-καταστροφικά και σαμποτάρουν οι ίδιοι τα δημιουργήματά τους.

Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να εξακολουθείτε να ζείτε έτσι.

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο «Νίκησε τις Περιοριστικές σου Πεποιθήσεις» θα καταφέρεις να τις αναγνωρίσεις και να απαλλαγείς από αυτές, ενώ παράλληλα, βάζεις τα θεμέλια για τη ζωή που ονειρεύεσαι και επιτέλους, κατανοήσεις γιατί όλα αυτά τα χρόνια δυσκολευόσουν τόσο πολύ!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100% ή επιστροφή χρημάτων.

Για να κάνετε τις κρατήσεις σας τηλεφωνήστε μας στο 210-2512988