Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ

Fri Nov 2016
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ
Οι πεποιθήσεις θα μπορούσαν να είναι το καλύτερο δώρο που έκανε ο Θεός στον άνθρωπο.
Οι σωστές πεποιθήσεις σε δυναμώνουν, σε παρακινούν, σε κάνουν να επιτυγχάνεις τους στόχους που βάζεις σε κάθε τομέα της ζωής σου.
Οι λάθος όμως, πεποιθήσεις σε σκλαβώνουν. Σε καταστρέφουν.
Οι περιοριστικές πεποιθήσεις μαθαίνονται στην παιδική ηλικία. Δεν είναι παρά αταξινόμητες και είναι λάθος ερμηνείες που δίνει το παιδικό μυαλό στις εμπειρίες που έχει. Κι έτσι, οι περισσότερες από τις ερμηνείες αυτές είναι λάθος. Ένα λάθος που αν δεν κατανοηθεί, εξηγηθεί, αποκωδικοποιηθεί και διορθωθεί θα μεταφέρεται επ’ αόριστον στο υποσυνείδητο σου και θα κυβερνά τις σκέψεις, τις συμπεριφορές σου και τις δράσεις σου σαν ενήλικος.
Αν δεν καταφέρεις να τις θεραπεύσεις, θα εξακολουθήσεις σε υποσυνείδητο επίπεδο, να τις υπηρετείς και να τις επιβεβαιώνεις καθημερινά. Σε ότι κι αν κάνεις.
Αυτό σημαίνει ότι έμμεσα και υποσυνείδητα προσπαθείς να σαμποτάρεις οτιδήποτε καλό υπάρχει στη ζωή σου, αν αυτό βρίσκεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις που έχεις.
Με άλλα λόγια, οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις, σε σπρώχνουν στο να δημιουργήσεις ακριβώς τα αντίθετα από όλα εκείνα που λες ότι θέλεις να επιτύχεις στη ζωή σου, στους στόχους και τα όνειρα σου.
Και όμως, αυτό μπορείς να το αλλάξεις!
Μέσα από μια επιστημονική μεθοδολογία που θα διδαχθείς και θα εφαρμόσεις βιωματικά μπορείς να απαλλαγείς από τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις και να αλλάξεις τη ζωή σου μια για πάντα!
Συμμετέχοντας στο σεμινάριο «Νίκησε τις Περιοριστικές σου Πεποιθήσεις» θα καταφέρεις να τις αναγνωρίσεις και να απαλλαγείς από αυτές, ενώ παράλληλα, βάζεις τα θεμέλια για τη ζωή που ονειρεύεσαι και επιτέλους, κατανοήσεις γιατί όλα αυτά τα χρόνια δυσκολευόσουν τόσο πολύ!
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100% ή επιστροφή χρημάτων.
Για να κάνετε τις κρατήσεις σας τηλεφωνήστε μας στο 210-2512988