ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ" ΕΑΥΤΟ- Η Μέθοδος Redefining Self : The Method

Fri Nov 2016
Άκης Αγγελάκης Business and Life Training
Ένα βιωματικό σεμινάριο / μέθοδος που σας δείχνει πώς να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να δημιουργείτε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.
Στόχος σεμιναρίου: Η μεθοδευμένη επίτευξη στόχων και αλλαγών, μέσα από μια συγκεκριμένη σειρά βημάτων που θα παρουσιαστεί θεωρητικά και βιωματικά στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο.
Σε ποιους απευθύνεται:   Σε άτομα που θέλουν να επιφέρουν μεγάλες ή μικρές αλλά διαρκείς αλλαγές στη ζωή τους.  Πωλητές, Αθλητές, Επαγγελματίες, Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Επιχειρηματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και σε οποιονδήποτε χρειάζεται μια βοήθεια να κατανοήσει και να ελέγχει τη ζωή του και τους στόχους του/της.
Περιγραφή βιωματικού σεμιναρίου
Ένα βιωματικό σεμινάριο / μέθοδος που σας δείχνει πώς να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να δημιουργείτε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Εδώ και κάμποσο καιρό, προσπαθώ να ερευνήσω και να βρω τη λύση σε μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς από τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί στο coaching και στη συνθετική θεραπεία. Και η ερώτηση είναι : "Γιατί οι άνθρωποι δεν κινητοποιούνται να κάνουν αυτά που ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν παρά το γεγονός ότι μένοντας ακινητοποιημένοι μπορεί να υποφέρουν ψυχικά, συναισθηματικά ή οικονομικά;" Μετά από πολλούς μήνες έρευνας, μελέτης και πρακτικής, έχω ανακαλύψει ότι κάθε είδους αλλαγή στη ζωή μας, μπορεί να σαμποταριστεί από τους "ασυνείδητους" φόβους. Κι εδώ είναι που όπως έχουν δείξει πολλές μελέτες από το Harvard, έρχεται να παίξει ενεργό και σημαίνοντα ρόλο η νευροβιολογία μας. Με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας ή coaching αλλά και βαθύτερης κατανόησης της βιολογίας των συναισθημάτων και των εγκεφαλικών διεργασιών που μεσολαβούν.
Δεν είναι πάντα εύκολες οι αλλαγές. Μπορεί να θέλουμε να αλλάξουμε αλλά υπάρχουν φορές που δεν τα καταφέρνουμε. Κι αυτό, γιατί μας λείπει ίσως, ένα απλό σύστημα. Μια εύκολη μέθοδος που να φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. Βέβαια, το γρήγορο και το εύκολο συνήθως δεν φέρνουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Αλλά όταν η εμπειρία, η επιστήμη και το σύστημα που ακολουθείς συνδυαστούν αρμονικά, τότε ΟΛΑ είναι πιθανά! Αυτόν ακριβώς τον τρόπο, μέθοδο, φόρμουλα - όπως θέλετε ονομάστε το - θα σας δείξω απλά, επιστημονικά και βιωματικά στο σεμινάριο «Δημιουργώντας ένα Καινούργιο εαυτό».
Το σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας θεραπευτικής μεθόδου που έχω δημιουργήσει με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους. Ανθρώπους που μέχρι πρότινος, δεν ήξεραν, δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να τις κάνουν, παρά το γεγονός ότι κατανοούν την ανάγκη για την αλλαγή.
Η μέθοδος είναι βασισμένη σε στοιχεία Γνωσιακής /συμπεριφορικής θεραπείας (CBT), τελευταία δεδομένα στη νευροβιολογία, Διαλογισμού Vipasana / Mindfulness, Νευρογλωσικού προγραμματισμού (NLP), Δημιουργικού οραματισμού και νεώτερων επιστημονικών μεθόδων στη Συμβουλευτική Θεραπεία όπως Acceptance & Commitment Therapy (ACT) & Mindfulness Based Stress Reduction Therapy (MBSRT). Και όλα αυτά σε απλή, πρακτική και εφαρμόσιμη δομή ώστε να γίνεται κατανοητή από όλους. Στο εργαστήριο / σεμινάριο θα μάθετε βήμα – βήμα πως να προγραμματίζετε το μυαλό και τις καθημερινές σας πρακτικές για κατορθώσετε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, να επιτύχετε τους προσωπικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς σας στόχους και να βγείτε από το τέλμα της αδράνειας, της αναποφασιστικότητας και της ακινητοποίησης.
Μια μοναδική εμπειρία μέσα από μια ολοκληρωμένη θεραπευτική μέθοδο που θα σας βοηθήσει να εστιάζετε τη δύναμη σας & να συγκεντρώνεστε στην επίτευξη στόχων, ώστε να φέρετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας προς το καλύτερο.
Αν θέλετε να το προγραμματίσετε για λογαριασμό της εταιρίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2512988